Ezt írtátok Ti

Home / Ezt írtátok Ti
 • Ezt írtátok Ti

  • Anna

   Thank you for your classes that are so brilliant, that make us think, develop the technique – and give a great inspiration to dance. Thank you very much for coming!


  • Lucie

   Thanks a lot for coming to WOTP, I really enjoyed your classes and so did everyone on my level ! Hope you had a safe journey home.
   Hopefully see you next year !


  • Budapest

   Nagyon szeretek a foglalkozásotokra járni,igazán ez kapcsol ki és minden szavatok aranyat ér…!


  • Minsk

   You are the most interesting teacher of WCS, who I have ever seen :-) I’m very glad to see you. Welcome to Minsk!


  • Budapest

   Sziasztok,

   Köszönöm, hogy behoztátok a west coast swinget és hogy ilyen jó színvonalon táncoljátok és tanítjátok. Hatalmas élmény volt az éljenző – különböző országokból érkezett – táncosok között végignézni a krími győztes táncotokat!
   És köszönöm a technikai tanácsokat és a biztatásokat. Azt hiszem sokszor többet ér egy jól célzott dicséret vagy egy biztató szó, mint bármi, hogy fejlődjön a tánca valakinek. Bolla Zsoltit idézve, “abból lesz az igazán jó táncos, aki elhiszi magáról, hogy jól táncol”. Vagy valami ilyesmit mondott, ami nagyon megragadt bennem, mert nagyon igaznak találom.


  • We had a great time in Budapest and we enjoyed a lot meeting you, being there and learning with all of your lovely friends. You and Adam are an inspiration to us, thank you for everything and I hope we’ll stay in touch! 


  • It was really nice to spend some time with you in Budapest,

   you guys are great!
   when ever you want, i’ll come back…
   Maxence


  • Budapest

   A táncos közösségben jól érzem magam, és nagyon élvezem, hogy ennyi embert megismertem. Régen ez nem volt így, akkor csöndes és visszahúzódó voltam, és sokszor vagyok csendben más helyzetekben ma is. És mindezt Neked és Ritának köszönhetem, hogy megváltoztattátok az életemet, és sokkal boldogabb vagyok, mint régen, és hiába vagyok egyedül, mégsem vagyok egyedül, mert a táncos közösséghez tartozhatok, és hajt a tudásvágy, és hogy jobban ki tudom fejezni magam és az érzéseimet, hogy tudok zenére táncolni, ez mind csodálatos! És ezt nem tudom eléggé megköszönni nektek, mert olyan táncosok és emberek vagytok, hogy öröm titeket nézni és hallgatni!


  • Budapest

   Kedves Rita és Ádám,

   Szeretném megköszönni azt, ahogyan tanítotok minket! Óriási élmény nekem látni, ahogy jelen vagytok az órákon – humorral, elfogadással és profizmussal!

   Ma annak külön örültem, hogy olyan dolgokról is beszéltetek, amiket vagy tudunk, vagy nem, vagy hozunk, vagy nem – közben pedig meghatározzák a táncunkat! Gyönyörű volt megtapasztalni a változást a “Julia Roberts”-es gyakorlatban – azt is, ahogy éreztem magam, de főleg azt, ahogyan a vezetők engem kezeltek – és meglepődtek a hatásán. :)

   Van egy mondás, ami így szól: “Egy nagy ember jelenlétében mindenki kicsinek érzi magát. De egy igazán nagy ember jelenlétében mindenki nagynak érzi magát.” Köszönöm nektek, hogy a tánctudásomtól függetlenül, az első óra óta nagynak érezhetem magam veletek, és hitet, lelkesedést és energiát kapok az órákon ahhoz, hogy gyakoroljak!